woensdag 6 januari 2010

pedo partij nog niet verdwenen

Net zo als in het echte leven de pedo’s helaas niet uit te roeien zijn, zo is ook de pedopartij van Ad van de Berg en mede-gladdekkers nog niet opgerold. Dankzij een nieuwe wet op 1 januari doen ze nogmaals een poging een plek te veroveren binnen onze volksvertegenwoordiging????????????????
Om mee te doen aan de verkiezingen zijn ondersteuningsverklaringen nodig. Tot dit jaar moesten de adressen van de ondertekenaars openbaar worden. Volgens de partij durfden veel aanhangers daarom uit angst voor represailles niet te tekenen, waardoor de partij niet mee kon doen aan de verkiezingen.
Sinds dit jaar hoeven alleen de voorletters, de achternaam en de woonplaats te worden vermeld. Aan de hand van die gegevens is het vaak nog steeds mogelijk iemand terug te vinden, maar de partij denkt nu toch genoeg ondersteuningsverklaringen te kunnen krijgen.
De partij laat weten daarom het hele jaar campagne te gaan voeren. Houdt uw kinderen binnen! Daarvoor worden ook campagnefilmpjes op de website ingezet. Secretaris van de partij Norbert de Jonge zegt in één van die filmpjes erin te vertrouwen dat het lukt een zetel te halen. Hij baseert zich daarbij op een poll die sinds 2006 op website fok.nl staat. Daaruit zou blijken dat ongeveer 5% van de bevolking achter de standpunten van de PNVD staat.
Waarschijnlijk zal dat wel loslopen. Inmiddels hebben zo’n 13 pedo’s getekend.

Geen opmerkingen: